Nieuw

Een inventarisatie van Best Practices & Best Technologies (2014.03.25.)

Persbericht: Nederlandse internetgemeenschap protesteert tegen overheidscensuur (2010.09.15.)

Ronald Leenes: Naakt op de radio (2010.09.01.)

» Ga naar het overzicht

Recente reacties

Geen nieuwe reacties.

Artikelen

Op deze pagina vindt u artikelen en studies die relevant zijn voor technologie gebruikers. Sommige artikelen zijn ook geschikt voor andere doelgroepen (jongeren, IT professionals) en zijn dan ook daar beschikbaar.

Een inventarisatie van Best Practices & Best Technologies

Dit rapport geeft een overzicht van best technologies en best practices op het gebied van PETs. Het rapport is de uitkomst van een desk research die het PI.lab heeft uitgevoerd voor het Ministerie van Economische Zaken. Er zijn een aantal categorieŽn onderscheiden binnen de practices. De brede insteek van het onderzoek heeft geleid tot een overzicht met zowel breder toegepaste technologieŽn als meer academische verkenningen die hun weg naar de markt nog niet hebben gevonden.

Labels: -

Toon artikel

Persbericht: Nederlandse internetgemeenschap protesteert tegen overheidscensuur

Amsterdam, 15 september 2010 – Nederlandse maatschappelijke organisaties, bedrijven, wetenschappers en bloggers stuurden vandaag een brandbrief aan de minister van Justitie. Een onlangs gelanceerd wetsvoorstel werkt overheidscensuur in de hand. De organisaties dringen erop aan het voorstel ingrijpend te wijzigen om de pers- en internetvrijheid in Nederland te waarborgen.

Labels: -

Bron: https://www.bof.nl/2010/09/15/persbericht-nederlandse-internetgemeenschap-protesteert-tegen-overheidscensuur/

Toon artikel

Ronald Leenes: Naakt op de radio

Ik hou mijn priveleven, en daar reken ik inderdaad ook onder dat ik af en toe een kant en klaar pizza koop, liever een beetje voor mezelf.

Labels: -

Toon artikel

© International PET Portal, 2010 | Colofon | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy